Έπιπλα

Στην Kokowood κάθε εσωτερικός χώρος είναι μια ευκαιρία δημιουργίας πραγματικού χώρου διαβίωσης. Είναι ένας μοναδικός καμβάς, πάνω στον οποίο οι ειδικοί μας δημιουργούν μοναδικά χειροποίητα έπιπλα πέραν των δεδομένων που ταιριάζουν στη δική σας προσωπικότητα. Εσείς, απλά εμπιστευτείτε μας.

Κουζίνα

Χειροποίητες δημιουργίες που αλλάζουν την αντίληψη του χώρου της κουζίνας. Για εμάς, η κουζίνα είναι από τους σημαντικότερους χώρους απολαύσεων. Οι κουζίνες μας είναι το στοιχείο του χρόνου που συνδέει όλες τις στιγμές της ημέρας αναβαθμίζοντας την ποιότητα διαβίωσης. Δημιουργούμε κουζίνες που αντικατοπτρίζουν τα όνειρα και τις απαιτήσεις σας.
Έξω από τα προσχεδιασμένα μοντέλα, οι κουζίνες μας ενσωματώνουν τα πιο ευφάνταστα σχέδια που είναι αντιπροσωπευτικά δείγματα ενσωμάτωσης νέων τεχνοτροπιών και τεχνολογιών.
Ειδικές κατασκευές από ξύλο με τεχνολογία και αισθητική, προσωποποιημένη σχεδίαση, δεξιοτεχνία και κορυφαίας ποιότητας υλικά στη καλύτερη σχέση αξίας και τιμής, αυτοί είναι οι πυλώνες της επιτυχίας μας.

Ντουλάπα-Βεστιάριο

Προσωποποιημένη σχεδίαση που μεγιστοποιεί το χώρο σας, χωρίς συμβιβασμούς στην αισθητική σας. Εγγυόμαστε το πρωτοποριακό σχεδιασμό υψηλής αισθητικής ντουλαπών και βεστιαρίων, που εγγυώνται την απόλυτη αξιοποίηση του χώρου σας και την απίστευτη εμπειρία χρήσης.
Ο συνδυασμός της βέλτιστης χρήσης υλικών και των αποκλειστικών τεχνολογιών αναδεικνύουν ένα λειτουργικό σχεδιασμό μέγιστης οπτικής ικανοποίησης.

Πόρτα

Ορίζουμε την έννοια της κομψής εισόδου. Δημιουργούμε πόρτες, από τα κορυφαία υλικά της παγκόσμιας αγοράς σε σχέδια και χρωματισμούς που δεν έχετε φανταστεί. Είτε πρόκειται για εξωτερικές πόρτες είτε για εσωτερικές, θα σχεδιάσουμε για εσάς την χειροποίητη πόρτα που θα ξεχωρίσει. Ασφάλεια, αισθητική, προσποιημένη σχεδίαση στις πιο προσιτές τιμές.

Σκάλα

Δημιουργούμε στα μέτρα σας, σκάλες που ξεχωρίζουν. Από μία απλή σκάλα, έως περιστρεφόμενες και ειδικές κατασκευές, αξιοποιώντας όλες τις ιδιότητες διαφορετικών ξύλων σχεδιάζουμε, κατασκευάζουμε και τοποθετούμε σκάλες που αποτελούν πρότυπο εργονομίας και αισθητικής.

Γραφείο

Χειροποίητες δημιουργίες αξίας.
Για εσάς, που το γραφείο σας είναι δήλωση του θαρραλέου οράματός σας, δημιουργούμε χειροποίητα έπιπλα γραφείου από μοναδικά ξύλα και εξειδικευμένες τεχνοτροπίες. Ο άνθρωπος, η ιδέα και
ο χώρος συγκλίνουν με το σύγχρονο σχεδιασμό και τη διαχρονική αξία του ξύλου.