Η εταιρεία

Είμαστε γεννημένοι να δημιουργούμε χώρους που αναβαθμίζουν την ποιότητα ζωής των ανθρώπων. Αξιοποιούμε την ομορφιά της φύσης με προϊόντα ξυλείας που κάνουν την διαφορά.

Το όραμά μας

Οραματιζόμαστε ένα κόσμο γεμάτο όνειρα, χαμόγελα και στιγμές ζωής που μετατρέπονται σε μοναδικές εμπειρίες. Είμαστε εδώ για να υλοποιούμε μοναδικούς χώρους διαβίωσης, μέσα από δημιουργίες υψηλής αισθητικής με προϊόντα ξύλου που αλλάζουν τη ζωή σας.

Δημιουργούμε χώρους ζωής

Συνδέουμε τη φύση με την εμπειρία

Σεβόμαστε και αγαπάμε την φύση.
Για εμάς, κάθε δέντρο αντιπροσωπεύει την ομορφιά ενός ζωντανού οργανισμού.
Στόχος μας είναι να αξιοποιήσουμε με όλους τους δυνατούς τρόπους αυτή τη δυναμική και να την μετατρέψουμε σε χώρο, σε εμπειρία ζωής για εσάς.
Συνδυάζουμε την ομορφιά της φύσης με την τεχνογνωσία
και το πάθος για την δημιουργία.
Έτσι, είμαστε συνδετικός κρίκος μεταξύ φύσης και εμπειρίας.

Οι αξίες μας

Σεβόμαστε την ομορφιά και την δύναμη της.
Χρησιμοποιούμε προϊόντα και τεχνικές φιλικές προς το περιβάλλον.

Γι’ αυτό δουλεύουμε με φυσική ξυλεία ώστε να μπορείτε να νιώσετε την ζεστασιά της φύσης σε κάθε χώρο.

Έτσι, δεσμευόμαστε για δημιουργία ενός καλύτερου κόσμου.

Είμαστε εδώ για να υλοποιήσουμε τα όνειρα και τις προσδοκίες σας.

Με μόνο γνώμονα την ικανοποίησή σας, ακούμε το όραμά σας και δημιουργούμε προτάσεις πάνω σε αυτό.

Για μας, ένας χώρος δεν μπορεί να είναι εμπειρία ζωής εάν δεν αντικατοπτρίζει την προσωπικότητά μας.

Κάθε πρόταση δημιουργίας μας είναι μοναδική, γιατί εσείς είστε μοναδικοί. Έξω από τις έτοιμες λύσεις, οι προτάσεις μας βασίζονται αποκλειστικά στις δικές σας απαιτήσεις. Ο καινοτόμος τρόπος σκέψης μας, η ασταμάτητη διερεύνηση του νέου, μας οδηγεί σε λύσεις που δεν έχετε φανταστεί. Από ένα κλασικό δάπεδο έως την κουζίνα, το γραφείο ή το yacht σας, επιλέγουμε υφές, χρώματα, τρόπους κατασκευής και φινιρίσματος που ξεπερνούν τις προσδοκίες σας.

Η χειροποίητη κατασκευή βρίσκεται στην καρδιά της σκέψης και των τεχνικών επεξεργασίας που ακολουθούμε.

Κάθε υλικό επιλέγεται από εμάς και τελειώνει με το χέρι. Οι τεχνικές μας φέρονται στο ξύλο με την αγάπη που του αξίζει, έτσι ώστε να διατηρούν σε κάθε δημιουργία την εγγενή ομορφιά του.

Τεχνολογικές αιχμές συμπληρώνουν το πλέον απαιτητικό εργαλείο ελέγχου… το ανθρώπινο μάτι.

Ένας είναι ο στόχος μας, εμπειρίες που σου αλλάζουν την ζωή.

Η εκπλήρωση των υψηλότερων απαιτήσεων για ποιότητα και αισθητική καθώς επίσης και η υλοποίηση εξειδικευμένων λύσεων βρίσκονται στην καρδιά κάθε ενέργειας μας. Δρούμε ως συνεργάτες από την πρώτη στιγμή. Είμαστε εδώ ως υποστηρικτές των ονείρων σας, σχεδιαστές και σύμβουλοι από την αρχή μέχρι την ολοκλήρωση κάθε έργου.

Είμαστε ανοιχτοί σε συνεργασίες με επαγγελματίες αναγνωρισμένης αξίας, γιατί μόνο έτσι μπορούμε να επιτύχουμε το καλύτερο αποτέλεσμα για εσάς.

Για εμάς η συνεργασία είναι η βάση της επιτυχίας.

Οι άνθρωποί μας

Μόνο ο άνθρωπος μπορεί να αισθανθεί και να υλοποιήσει τα όνειρα του. Δημιουργήσαμε την πλέον ολοκληρωμένη ομάδα ειδικών για να υλοποιήσουμε τα δικά σας όνειρα.

Σχεδιαστές – Αρχιτέκτονες

Είμαστε uπερήφανοι για την ομάδα σχεδιαστών και αρχιτεκτόνων που διαθέτουμε. Άνθρωποι με πάθος για την τελειότητα, νιώθουν τα όνειρα σας και τα αποτυπώνουν με ακρίβεια.

Με τη βοήθεια των τελευταίων τεχνολογιών (3d αποτυπώσεις) και με βάση την άρτια κατάρτισή τους σε ό,τι αφορά την τεχνική τους υλοποίηση, είναι δίπλα σας για να σας εμπνέουν να δημιουργείτε εμπειρίες ζωής.

Ειδικοί Ξύλου

Μόνο ένας ειδικός μπορεί να δώσει μορφή στην ψυχή ενός ζωντανού οργανισμού όπως το ξύλο.

Ειδικοί ξύλου που γνωρίζουν τις υφές και τις ιδιαίτερες τεχνοτροπίες, απογειώνουν με την τεχνογνωσία τους τις δυνατότητες του ξύλου.

Ομάδα τεχνιτών τοποθέτησης

Η σωστή ολοκλήρωση ενός έργου εξαρτάται από την σωστή τοποθέτηση είτε πρόκειται για δάπεδο είτε για κουζίνα, είτε για ντουλάπα η το yacht σας. Με πάνω από 50 επιλεγμένους έμπειρους εξειδικευμένους τεχνίτες τοποθέτησης, είμαστε σίγουροι ότι εμείς μπορούμε να εγγυηθούμε την άρτια υλοποίηση, ακόμη και των πιο απαιτητικών σχεδίων.

Ετοιμαστείτε για την επόμενη εμπειρία σας