Μοναδικές υπηρεσίες για Μοναδικές εμπειρίες

Η μοναδικότητα της προσέγγισής μας

Προτεραιότητα για εμάς είναι η υλοποίηση των επιθυμιών σας. Έχοντας μια πραγματικά πελατοκεντρική προσέγγιση, κάθε επιλογή του σχεδιασμού ή των τεχνολογιών που αξιοποιούμε, περιστρέφεται γύρω από την έμπνευσή σας. Σε κάθε έργο μας, εργάζονται με επιμονή στην λεπτομέρεια και πραγματική δέσμευση για την τελειότητα, αρχιτέκτονες, εργοδηγοί, διακοσμητές εσωτερικών χώρων και εξειδικευμένοι τεχνικοί. Πιστεύουμε στην ευελιξία και την ομορφιά της σύνθετης απλότητας. Με μεγάλη εμπειρία στις κατασκευές κατανοούμε τις τεχνικές απαιτήσεις και παρέχουμε καινοτόμες λειτουργικές λύσεις.

Ειδικοί του ξύλου

Η διαχείριση ενός ζωντανού οργανισμού όπως το ξύλο, απαιτεί σεβασμό και αγάπη. Μόνο μια εξειδικευμένη ομάδα ειδικών με μακρά εμπειρία στο ξύλο, ξέρει και μπορεί να αναδείξει τη δυναμική της ομορφιάς του. Αυτοί μπορούν και προτείνουν λύσεις που επεκτείνουν το ωφέλιμο της ζωής του, ενώ αποδίδουν ένα τέλειο από πλευράς αισθητικής αποτέλεσμα. Έτσι, με την έναρξη κάθε έργου η ομάδα ειδικών μας θα είναι δίπλα σας, για να εγγυηθεί την αρτιότητα του αποτελέσματος.

Πελατοκεντρικές Υπηρεσίες

Παρέχουμε ένα πλήρες φάσμα υπηρεσιών για τους πελάτες και τους συνεργάτες μας, από τη φάση της αρχικής μελέτης μέχρι την εξυπηρέτηση πελατών μετά την πώληση: Αναγνώριση αναγκών και αξιολόγηση έργου (τεχνικές απαιτήσεις, μετρήσεις, τεχνικές προδιαγραφές και ανάλυση μελετών) σχεδιασμός εγκατάστασης, αξιολόγηση λεπτομερειών και σχεδίων, μέτρηση τοποθεσίας και τρισδιάστατα σχέδια χρησιμοποιώντας 3D σαρώσεις.

  • Εγκατάσταση – επίβλεψη
  • Έλεγχος ποιότητας
  • Έγκριση από αρχιτέκτονα και υπεύθυνους κατασκευής
  • Σέρβις και επισκευή για ζημιές κατά την κατασκευή
  • Συμβουλευτική για ζητήματα συντήρησης και επισκευής
  • Υπηρεσίες συντήρησης, επισκευής
  • Εγγύηση

Ετοιμαστείτε για εμπνευσμένες δημιουργίες