Δημιουργούμε εκπληκτικές εμπειρίες

Στην Kokowood, είτε πρόκειται για την οικία σας είτε για το ξενοδοχείο, το καφέ, το εστιατόριο ή το κατάστημα σας, ο στόχος είναι πάντα ίδιος. Να σας βοηθήσουμε να υλοποιήσετε τα όνειρα σας.

Αγορές που εξυπηρετούμε

Γνωρίζοντας τις τεχνικές ιδιαιτερότητες της κάθε κατασκευής, διαθέτουμε την πλέον εξειδικευμένη ομάδα ή συνεργαζόμαστε άρτια με τους δικούς σας αρχιτέκτονες, διακοσμητές, κατασκευαστές για να παραδώσουμε εντός χρόνου και προϋπολογισμού την βέλτιστη λύση για εσάς. Συνδυάζουμε υφές, χρώματα, τεχνοτροπίες και τεχνολογίες με την μακρά εμπειρία μας και την βαθιά τεχνογνωσία μας, ώστε να δημιουργούμε επαγγελματικούς χώρους για τους σημαντικότερους τομείς της αγοράς. Χώροι, που ξεχωρίζουν και δημιουργούν συγκριτικό πλεονέκτημα. Παρέχοντας ένα πλήρες φάσμα επαγγελματικών υπηρεσιών και προϊόντων, είμαστε οι συνεργάτες στην επιτυχία σας.

Μεταμορφώνουμε τους χώρους ζωής σας

Οικία

Δημιουργούμε χώρους που αντανακλούν την προσωπικότητά σας.
Είτε πρόκειται για την κύρια κατοικία σας είτε το εξοχικό σας, είμαστε εδώ για να προσφέρουμε ολιστικές προσωποκεντρικές λύσεις, για το δάπεδο, τη κουζίνα, τις πόρτες και τις ντουλάπες σας. Προχωράμε ένα βήμα, και μπορούμε να εμπλουτίσουμε το χώρο σας με ειδικές κατασκευές που απογειώνουν την εμπειρία διαβίωσης όπως την διακόσμηση τοίχων με ξύλο. Η ομορφιά της φύσης στην υπηρεσία της έμπνευσή σας. Έτσι, δημιουργούμε μοναδικές εμπειρίες ζωής.

H.O. R.E.C.A – Ξενοδοχείο – Εστιατόριο – Καφέ

Οι επισκέπτες σας, πρεσβευτές εμπειριών.
Γνωρίζουμε καλά ότι στο χώρο της H.O.R.E.C.A. η δημιουργία εμπειριών είναι η εγγύηση της επιτυχίας. Εμπνεόμαστε από τον επισκέπτη σας, έχουμε την τεχνογνωσία, παρέχουμε τα κατάλληλα υλικά και διαθέτουμε την πιο εξειδικευμένη ομάδα επαγγελματιών για να δημιουργήσουμε μοναδικές εμπειρίες για τον επισκέπτη σας. Δάπεδο, κουζίνα, υπνοδωμάτιο, διακόσμηση τοίχων, έπιπλα, ό,τι δεν έχετε φανταστεί μπορείτε να τα απολαύσετε. Το ξενοδοχείο, το εστιατόριο ή το καφέ σας.

Κατάστημα

Η δύναμη της εντύπωσης, στην υπηρεσία της εμπειρίας.
Εμείς, κάθε κατάστημα το βλέπουμε ως χώρο δημιουργίας εμπειριών. Για τον λόγo αυτό, βασισμένοι στην προσωπικότητα και στo όραμά σας, σας παρέχουμε τις λύσεις και τα εξειδικευμένα προϊόντα για το δάπεδο, τις προθήκες και τους τοίχους, ώστε να απολαύσετε τη μοναδική αίσθηση κομψότητας που προσφέρει η διαχρονική ποιότητα του ξύλου.

Επαγγελματικοί Χώροι

Ο χώρος του γραφείου σας είναι η αντανάκλαση του επιχειρηματικού σας οράματος. Βλέπουμε το γραφείο σας ως ένα δημιουργικό χώρο και παρέχουμε τα κατάλληλα υλικά για το δάπεδο, τις πόρτες, τα γραφεία σας προκειμένου να κάνουμε τα όνειρά σας πραγματικότητα.

Yacht

Συνδυάζουμε την κομψότητα με τον δυναμισμό. Δημιουργούμε εξειδικευμένες κατασκευές για το deck, το δάπεδο και τους εσωτερικούς χώρους του yacht σας. Αναβαθμίζουμε την εμπειρία διαβίωσης προσθέτοντας αξία στο yacht των ονείρων σας.

Ετοιμαστείτε για την επόμενη εμπειρία σας